Helder hypotheekadvies helpt je op weg naar jouw nieuwe thuis

Een huis kopen is een van de grootste uitgaven en investeringen die je in je leven doet. Dan wil je natuurlijk dat de financiering hiervan goed geregeld is. Als starter op de woningmarkt stap je in een wereld van hypotheken en financieringen. De Assurantieadviseur in Lelystad maakt deze - voor jou nieuwe - wereld toegankelijk en inzichtelijk zodat je precies weet wat je te besteden hebt.

De hypotheekadviseur brengt jouw financiële plaatje in kaart

Een onafhankelijke hypotheekadviseur van De Assurantieadviseur brengt jouw financiële plaatje in kaart. In één berekening vergelijken we 50 verschillende hypotheekaanbieders met elkaar. Samen met onze hypotheekadviseur bekijk je wat de meest geschikte en voordeligste woningfinanciering is. We kijken altijd naar jouw specifieke situatie en passen ons advies hier volledig op aan. Al onze hypotheekadviseurs zijn in bezit van de vereiste kennis, vakdiploma’s en praktijkervaring. Ze weten exact waar ze per financiële situatie op moeten letten. 

Weten wat jij te besteden hebt voor het huis van je dromen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Vul het contactformulier of bel 0320-222460.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je met een van onze hypotheekadviseurs om tafel gaat zitten kan het handig zijn om je een beetje in te lezen. Wij hebben enkele documenten voor je samengesteld die je al wat inzicht geven in de wereld van woningfinanciering.

De Assurantieadviseur in Lelystad